Shampoo – Neutral

SKU: 113

120,00 kr.

Neutral shampoo bar med kamille og kokosolie er PH-balanceret og vegansk. Shampooen giver håret fugt og glans. Kamille har en beroligende effekt og kan afhjælpe irriteret hovedbund. Kokosolien trænger let ind i håret og holder på proteinet og tilføre håret fugt. Shampooen er fri for parabener, sulfater og plast. Shampoo baren passer til alle hårtyper og er til dig der ønsker et mildt produkt uden duft. Produktet er velegnet til Curly Girl metoden.

 

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Smith&Køsters neutral shampoo bar med kamille og kokosolie er PH-balanceret og vegansk. Shampooen giver håret fugt og glans. Kamille har en beroligende effekt og kan afhjælpe irriteret hovedbund. Kokosolien trænger let ind i håret og holder på proteinet og tilføre håret fugt. Shampooen er fri for parabener, sulfater og plast. Shampoo baren passer til alle hårtyper og er til dig der ønsker et mildt produkt uden duft. Produktet er velegnet til Curly Girl metoden. Ca. 60 hårvaske.

Alle vores shampoo og conditioner bars er uden silikone og indeholder ikke SLE/SLES.

Fordele
- Zero Waste
- PH-Balance
- CG-Approved
- Fri for Sulfater, Parabener, silikone
- Vegansk
- Naturlig og uden skadelig kemi


Hvorfor
Shampoo bar er til dig der ønsker at mindske brugen af plastik i hverdagen, uden at gå på kompromis med plejen af dit hår. Shampooen kræver ikke tilvænning, da den er PH-Balanceret. Shampooen er ikke kun god for dig men også miljøet og vores fælles fremtid.

Vaske anvisning

Gør håret vådt og læg shampoobaren i hånden. Vask håret med baren i cirkulerende bevægelser indtil baren skummer op. Tilføj mere vand i håret hvis baren ikke skummer nok op. Gentag hvis det er nødvendigt.

INCI/Ingrediens: Sodium cocoyl isethionate, cocamidopropyl betaine, cocos nucifera, *caprylic capric triglycerides chamomile extract, *brassica oleracea, mangifera indica butter, panthenol, cetrimonium chloride, benzyl alcohol.

*= Organic