Hydrating Shampoo Sæt

SKU: 191

250,00 kr.

Fugtgivende Shampoo- og Conditioner bar der er PH-balanceret og vegansk. Shampoo- og Conditioner baren passer til fint, tørt og skadet hår.

Shampoobaren har en skøn duft af Lemongrass.
Conditioner baren har en skøn duft af Bergamot.

Alle vores shampoo og conditioner bars er uden silikone og indeholder ikke SLE/SLES, og er derfor velegnet til Curly Girl metoden.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Fugtgivende Shampoo bar med broccolifrø olie og brændenælde er PH-balanceret og vegansk. Shampooen giver håret et fugtboost og har en plejende effekt på tørt og skadet hår. Broccolifrø olien bidrager til at bekæmpe tørt hår og hovedbund. Den beskytter med udtørring, hvilket efterlader håret glansfuld og blødt. Shampooen passer til fint, tørt og skadet hår. Shampoobaren har en skøn duft af æteriske olie: Lemongrass. 

Fugtgivende conditioner bar med hamp olie og jojoba er PH-balanceret og vegansk. Conditioner lukker hårstrået og bevarer fugten i håret. Conditioner baren indeholder naturlige ingredienser og efterlader håret blødt og glansfuldt. Hamp olien bidrager til bekæmpe tørt hår og hovedbund, den styrker håret og er rig på antioxidanter. Jojoba olie er med til at beskytte hårstrående mod at spalte og hjælper til at modarbejde protein tab i håret. Passer til fint, tørt og skadet hår. Conditioner baren har en skøn duft af æteriske olie: Bergamot. 

Alle vores shampoo og conditioner bars er uden silikone og indeholder ikke SLE/SLES, og er derfor velegnet til Curly Girl metoden.

Fordele:

Zero Waste
PH-Balance
CG-Approved
Fri for Sulfater, Parabener, silikone
Vegansk
Naturlig og uden skadelig kemi

Shampoo- og balsam bar er til dig der ønsker at mindske brugen af plastik i hverdagen, uden at gå på kompromis med plejen af dit hår. Shampooen kræver ikke tilvænning, da den er PH-Balanceret. Shampooen er ikke kun god for dig men også miljøet og vores fælles fremtid.

Gør håret vådt og læg shampoobaren i hånden. Vask håret med baren i cirkulerende bevægelser indtil baren skummer op. Tilføj mere vand i håret hvis baren ikke skummer nok op. Gentag hvis det er nødvendigt.

Glid balsam baren gennem længderne i det våde hår, massere produktet ind i håret med fingerende og lad det sidde i 2 minutter, hvis hår kur effekt ønskes lad produktet sidde i op til 10 min.
Skyld herefter produktet ud af håret. Balsam baren skyldes ren og opbevares hvor den har mulighed for at tørre.

SHAMPOO HYDRATING:
Sodium Cocoyl Isethionate, cocamidopropyl Betaine, cocos nucifera, *brassica oleracea, mangifera indica butter, illite, panthenol, cetrimonium chloride, benzyl Alcohol, geraniol, citronellol, citral, limonen, eugenol, linalool, *urtica dioca L.
*= Organic

CONDITIONER HYDRATING:
Behentrimonium methosulfate, cetearyl alcohol, cetyl alcohol, *salvia hispanica seed oil, *cannabis sativa, *simmondsia chinensis seed oil, *olea europaea fruit oil, cocos nucifera, *butyrospermum parkii, panthenol, cetrimonium chloride, d-alpha-tocopherol, sunflower oil, benzyl alcohol, cedrus atlantica, eucalyptus globolus, citral, geraniol, limonen, linalool.
*= Organic