Vi skal tage ansvar for
vores fælles fremtid.

Vi tror på at man kan skabe naturlige og miljøvenlige produkter på en gennemsigtig og reel måde, hvor ”det grønne” ikke bare er et salgsargument, men et fast princip.

Derfor fremstiller vi selv vores hudpleje. Det betyder, at vi håndterer, blander og forarbejder alle råvarer. Vores wellness produkter er derfor ikke bare gode for dig, men også for miljøet og vores fælles fremtid.

Derudover har vi begge en passion for at gøre en lille forskel i den store verden, både inden for det sociale og miljøvenlige. Derfor bruger vi meget tid på at finde råvarer som udvindes på bæredygtige, naturlige eller sociale måder som alle bidrager til en mere klimavenlig verden. Vi ønsker at kunne gøre mere på dette område og vi glæder os meget til at se hvor det kan bære os hen, sammen med vores lille virksomhed.

Vores rejse er kun lige begyndt og vi håber at du har lyst til at være med.

Vi er mor og datter, med passion og kærlighed til det helt naturlige

Leah Smith er uddannet Kosmetiker i 2012 og Tina Køster som Zoneterapeut i 1987. Her udspringer en del af interessen for det at undersøge og udvikle produkter, samt finde de bedste ingredienser og sammensætninger til vores hud. Men en del af passionen kommer også fra at kunne skabe et brand, med en reel tanke for det naturlige. Et brand, du som forbruger kan stole på og som har gennemsigtighed på de produkter der produceres.

Dette har vi begge oplevet som problematisk indenfor branchen, og ønsker derfor at gøre en forskel for forbrugeren i et marked, som kan være svært at navigere i.

Et ønske om helt naturlige

produkter opstår

Smith&Køster er opstået ved at mor og datter havde en fælles tanke og passion for det rene og reelle. Længe har vi snakket om frustrationen i ordet ”helt naturligt” og hvordan vi kan være med til at gøre naturligt til et ord, hvor alle kan være med.

Det startede med at vi producerede et enkelt produkt og et ønske om et salg ved en vej bod. Vi nåede dog ikke at bygge boden før vi var blevet kontaktet af den første butik. Vi opdagede hurtigt at der var interesse og et hul i markedet for ”helt naturligt” som måden vi, Smith&Køster, ser det.

I dag er vi fortsat en lille virksomhed med store drømme for fremtiden. Vores motto er – ”Hudpleje med omtanke” Vi håber at du vil være med til at støtte det naturlige, reelle og gennemsigtige i fremtidens hudpleje.

Vi elsker at bruge tid sammen på at skabe produkter fra bunden, men ikke mindst se hvor naturligt produktet kan blive og hvilke effekter de kan have, selv med de mest basale og naturlige ingredienser – uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Havsalt er ikke bare havsalt!

Det Sicilianske salt som bruges i Smith&Køsters produkter, er uraffinerede og har et højt indhold af mineraler. Havsaltet som har været håndindsamlet de sidste 3.000 år, kommer fra saltbassiner som er WWF beskyttede grundet de mange sjældne trækfugle og flamingoer.

Saltet er bæredygtigt, da der ingen former for maskiner må komme ind på området. Der er næsten ingen industri på vest siden af Sicilien, derfor er vandet og dermed også saltet meget rent. I foråret fyldes de naturlige bassiner med havvand og med hjælp fra den varme sicilianske sol og de stærke afrikanske vinde fordamper vandet og efterlader saltet tilbage. Det er salt i den reneste form, uden tilsætning af anti-klumpmiddel eller andre tilsætningsstoffer.

Ved at anvende dette salt i vores produkter, fravælger vi forurening ved maskine brug helt fra start.

Dit køb støtter økologiske landmænd i Tanzania

Vores kokosolie kommer fra Tanzania, hvor vi støtter projektet hvor økologiske landmænd får hjælp til at opdrætte deres afgrøder på en bæredygtig måde, gennem to danske firmaer. Dette giver merværdi for Tanzania, da produktet bliver forarbejdet lokalt og derfor ikke eksporteres unødvendigt til forarbejdning i andre industrilande. Dette skaber både arbejdspladser i området, samt sikre den økologiske landmand en større afsætning på sit produkt. Vi modtager derfor produktet i sin reneste form til vores produktion af håndlavet produkter.

Emballagen

Smith&Køster anvender bæredygtige emballage og vores glas er genanvendelige.
Kan også bruges til madvare efter endt indhold.

Lavet med Passion &

Kvalitet

 

Smith&Køster er håndlavet danske wellness produkter, som er baseret på naturlige ingredienser med de bedste kvalitetsråvarer. Mange af ingredienserne er håndplukket fra den danske natur, hvilket også afspejler sig i vores produkter. Vores produkter er uden tilsætningsstoffer, kemikalier og flere er veganske og økologiske.

Hos Smith&Køster tror vi på at vi kan skabe naturlige og miljøvenlige produkter på en gennemsigtig og reel måde. For os er det grønne ikke bare et salgsargument, men et fast princip. Det gør vi ved at bruge råvarer som ikke blot er naturlige, men som dyrkes og udvindes på en måde som er til gavn for miljø, samfund og mennesker. Smith&Køster sælger hudpleje og wellness produkter som ikke bare er gode for dig, men også for miljøet og vores fælles fremtid.

Smith&Køster anvender duft fra æteriske olier, som kommer fra udtræk af planter, urter og træer. Alle vores sæber er naturligvis 100% håndrørt og håndskårne, derfor kan der være lidt variation i både farver, mønstre og udtryk.