Neutral Shampoo sæt

SKU: 193

250,00 kr.

Neutral Shampoo- og Conditioner bar der er PH-balanceret og vegansk. Shampoo- og Conditioner baren passer til alle hårtyper og er til dig der ønsker et mildt produkt uden tilsat duft.

Alle vores shampoo og conditioner bars er uden silikone og indeholder ikke SLE/SLES, og er derfor velegnet til Curly Girl metoden.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Neutral shampoo bar med kamille og kokosolie er PH-balanceret og vegansk. Shampooen giver håret fugt og glans. Kamille har en beroligende effekt og kan afhjælpe irriteret hovedbund. Kokosolien trænger let ind i håret og holder på proteinet og tilføre håret fugt. Shampooen er fri for parabener, sulfater og plast. Shampoo baren passer til alle hårtyper og er til dig der ønsker et mildt produkt uden duft.

Neutral conditioner bar med kamille er PH-balanceret og vegansk. Conditioner lukker hårstrået og bevarer fugten i håret. Conditioner baren indeholder naturlige ingredienser og efterlader håret blødt og glansfuldt. Kamille har en beroligende effekt og kan afhjælpe irriteret hovedbund. Conditioner baren er fri for parabener, sulfater og plast. Passer til alle hårtyper og er til dig der ønsker et mildt produkt uden tilsat duft.

Alle vores shampoo og conditioner bars er uden silikone og indeholder ikke SLE/SLES, og er derfor velegnet til Curly Girl metoden.

Fordele:

Zero Waste
PH-Balance
CG-Approved
Fri for Sulfater, Parabener, silikone
Vegansk
Naturlig og uden skadelig kemi

Shampoo- og balsam bar er til dig der ønsker at mindske brugen af plastik i hverdagen, uden at gå på kompromis med plejen af dit hår. Shampooen kræver ikke tilvænning, da den er PH-Balanceret. Shampooen er ikke kun god for dig men også miljøet og vores fælles fremtid.

Gør håret vådt og læg shampoobaren i hånden. Vask håret med baren i cirkulerende bevægelser indtil baren skummer op. Tilføj mere vand i håret hvis baren ikke skummer nok op. Gentag hvis det er nødvendigt.

Glid balsam baren gennem længderne i det våde hår, massere produktet ind i håret med fingerende og lad det sidde i 2 minutter, hvis hår kur effekt ønskes lad produktet sidde i op til 10 min.
Skyld herefter produktet ud af håret. Balsam baren skyldes ren og opbevares hvor den har mulighed for at tørre.

SHAMPOO NEUTRAL:
Sodium cocoyl isethionate, cocamidopropyl betaine, cocos nucifera, *caprylic capric triglycerides chamomile extract, *brassica oleracea, mangifera indica butter, panthenol, cetrimonium chloride, benzyl alcohol.
*= Organic

CONDITIONER NEUTRAL:
Behentrimonium methosulfate, cetearyl alcohol, cetyl alcohol, *cannabis sativa, *simmondsia chinensis seed oil, cocos nucifera, *butyrospermum parkii, *caprylic capric triglycerides chamomile extract, cetrimonium chloride, *olea europaea fruit oil, panthenol, d-alpha-tocopherol, sunflower oil. benzyl alcohol.
*=Organic.