Protein Shampoo sæt

SKU: 192

250,00 kr.

Protein Shampoo- og Conditioner bar der er PH-balanceret og vegansk. Shampoo- og Conditioner baren er velegnet til alle hårtyper.

Shampoobaren har en skøn duft af Mandarin og Rosmarin.
Conditioner baren har en skøn duft af eukalyptus og cedertræ.

Alle vores shampoo og conditioner bars er uden silikone og indeholder ikke SLE/SLES, og er derfor velegnet til Curly Girl metoden.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Protein shampoo bar med Mandarin og Rosmarin er PH-balanceret og vegansk. Shampooen giver dit hår et protein løft. Vores Protein shampoo er tilsat Hvedeprotein som er med til at pleje, reparere, styrke, samt give dit hår glans. Den beskytter mod sollys, frost, og varme. Shampooen er særlig god hvis man har spaltet spidser- Den tæmmer selv det vildeste hår og kan hjælpe med at definere både fald og krøller i håret. Shampooen er fri for parabener, sulfater og plast. Shampooen passer til alle hårtyper.

Protein conditioner bar med Chiafrøolie og hamp olie er PH-balanceret og vegansk. Conditioner lukker hårstrået og bevarer fugten i håret. Conditioner baren indeholder naturlige ingredienser og efterlader håret blødt og glansfuldt. Hamp olien bidrager til bekæmpe tørt hår, den styrker håret og er rig på antioxidanter. Chiafrø olie har et naturligt indhold af proteiner, antioxidanter, vitaminer, samt mineraler og bidrager til et glansfuldt og stærkt hår. Balsam baren er velegnet til alle hårtyper. Conditioner baren har en skøn duft af de æteriske olier: eukalyptus og cedertræ.

Alle vores shampoo og conditioner bars er uden silikone og indeholder ikke SLE/SLES, og er derfor velegnet til Curly Girl metoden.

Fordele:

Zero Waste
PH-Balance
CG-Approved
Fri for Sulfater, Parabener, silikone
Vegansk
Naturlig og uden skadelig kemi

Shampoo- og balsam bar er til dig der ønsker at mindske brugen af plastik i hverdagen, uden at gå på kompromis med plejen af dit hår. Shampooen kræver ikke tilvænning, da den er PH-Balanceret. Shampooen er ikke kun god for dig men også miljøet og vores fælles fremtid.

Gør håret vådt og læg shampoobaren i hånden. Vask håret med baren i cirkulerende bevægelser indtil baren skummer op. Tilføj mere vand i håret hvis baren ikke skummer nok op. Gentag hvis det er nødvendigt.

Glid balsam baren gennem længderne i det våde hår, massere produktet ind i håret med fingerende og lad det sidde i 2 minutter, hvis hår kur effekt ønskes lad produktet sidde i op til 10 min.
Skyld herefter produktet ud af håret. Balsam baren skyldes ren og opbevares hvor den har mulighed for at tørre.

SHAMPOO PROTEIN:
Sodium Cocoyl Isethionate, cocamidopropyl betaine, sclerocarya birrea, cocos nucifera, mangifera indica butter, *brassica oleracea, hydrolyzed wheat protein, illite, cetrimonium chloride, benzyl alcohol, limone, linalool, citral, geraniol, eugenol, citronellol.
*= Organic

CONDITIONER PROTEIN:
Behentrimonium methosulfate, cetearyl alcohol, cetyl alcohol, *salvia hispanica seed oil, *cannabis sativa, *simmondsia chinensis seed oil, *olea europaea fruit oil, cocos nucifera, *butyrospermum parkii, panthenol, cetrimonium chloride, d-alpha-tocopherol, sunflower oil, benzyl alcohol, cedrus atlantica, eucalyptus globolus, citral, geraniol, limonen, linalool.
*= Organic