Krops sæbe – Lemongrass & Chassoul Clay

SKU: 122

79,00 kr.

Krops sæben med sin runde form og snor er både behagelig og nem at anvende i badet. Sæben indeholder Chassoul ler, som gør den let eksfolierende og rensende. Den faste krops sæbe har et højt indhold af olivenolie og sheasmør, der plejer og nærer huden. Sæben har en mild duft af Lemongrass.

 

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Krops sæben er fremstillet på gode sunde olier. Vi anvender ikke kunstige farvestoffer i vores faste sæber eller andre skadelige tilsætningsstoffer. I vores håndlavet sæber bevares glycerinen, som er med til at pleje og blødgøre huden, sammen med de gode vegetabilske olier som vi anvender.

Olivenolie er fugtgivende, regenererende, antioxidant, samt har blødgørende egenskaber. Sheasmør tilfører din hud fugt, næring og har en genopbyggende samt helende effekt på din hud. Kokosolie har en antibakteriel og anti-inflammatorisk virkning og giver et lækkert skum

Fordele:
- Naturlig
- Vegansk
- Palmefri
- Zero Waste
- Plejende

Anvend krops sæben i badet. Brug sæben med cirkulerende bevægelser på hele kroppen. Skyl sæben ren efter brug og lad sæben hænge i snoren og tørre op, hvorefter den vil blive antibakteriel.

Ingredients: Sodium Olivate*, Sodium Cocoate, Sodium Shea Butterate*, Sodium Rapeseedate, Sodium Ricinoleate*, Glycerin, Olea Europaea Fruit Oil*, Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii Butter*, Brassica Campestris Seed Oil, Ricinus Communis Seed Oil*, Moroccan Lave Clay, Cymbogo flexuosus, Geraniol, Citronellol, Citral, Limonen, Eugenol, Linalool *=Organic