Håndsæbe – Peppermint

SKU: 76

69,00 kr.

Peppermint sæben har en frisk duft af pebermynte og kan virke kølende. Vores håndsæber indeholder udtræk af brændenælde som er kendt for sine mange gode mineraler, samt A og C vitaminer. Vores sæbe med brændenælde er betændelseshæmmende og er særligt velegnet til sart hud.

Fri fragt ved køb over 499 kr.

Smith&Køsters faste håndsæber er lavet på økologisk sheasmør og olivenolie, som er med til at holde på fugten i huden. Sæben giver et lækkert skum til din håndvask. De Håndlavede sæber findes i forskellige varianter og med pynt. Vores sæbe med brændenælde er betændelseshæmmende og er særligt velegnet til sart hud.

Peppermint sæben har en frisk duft af pebermynte og kan virke kølende. Vores håndsæber indeholder udtræk af brændenælde som er kendt for sine mange gode mineraler, samt A og C vitaminer. Vores sæbe med brændenælde er betændelseshæmmende. Er særligt velegnet til sart hud.

Vores sæber er håndlavede og kan derfor variere i form og vægt, dog vil alle vores håndsæber have en vægt på ca 80-85 gram. Alle vores sæber er veganske.

Vores sæber er palmeoliefri.

ca. 80g.

*Saponified olive oil, Coconut oil, *Sheabutter, Rapeseed oil, *castor oil, Triticum vulgare, Essential oil (Menthol, Limonene).

*=Organic